videoversa videoproductiebedrijf den bosch logo wit 2023

Andy Souwer’s Dutch Kickboxing Network System

We zijn met onze vriend Andy Souwer zoals in een eerder benoemd bericht weer druk bezig met iets nieuws. Deze keer komt hij met een ‘Dutch Kickboxing Network System’. Dat is een programma waarbij kickboks sportscholen zich aan kunnen melden om meer te leren over de technieken achter kickboxen. Ook krijgen ze zo een gedetailleerd programma van Andy Souwer, en mogen ze zijn naam gebruiken binnen de sportschool om het kickboxen te promoten.

Programma Dutch Kickboxing Network System

Dit programma bestaat voor nu nog uit een aantal video’s die VideoVersa samen met Andy Souwer’s Kickboxing University heeft gemaakt. Deze video’s vertellen de sportschoolhouders die zich hebben aangemeld voor het netwerk onder andere wat ze met dit netwerk allemaal kunnen bereiken, hoe het er in de toekomst uit gaan zien en wat ze van Andy Souwer en zijn merk mogen verwachten.

andy souwer dutch kickboxing network system

Abonnement Dutch Kickboxing System

Deelnemen aan het Andy Souwer Kickboxing Network Program is niet gratis. Sportschoolhouders die interesse hebben kunnen aansluiten door bij Andy Souwer hier een abonnement voor af te sluiten. Ze krijgen dan direct toegang tot de volgende onderdelen: ze kunnen direct in contact komen met Andy Souwer en hem dus ook vragen stellen en ze krijgen toegang tot een online videobibliotheek (die gemaakt en bedacht is door VideoVersa). Bovendien krijgt iedere sportschoolhouder een volledig lesprogramma door Andy Souwer zelf samengesteld, en ook bij het naar buiten brengen van je eigen merk (in combinatie met het Andy Souwer Kickboxing University merk) krijg je assistentie. Andy Souwer geeft ook seminars, en hier betalen klanten vaak geld voor. Als partner van het netwerk krijg je korting op deze seminars.

Toekomst

Er komt nog veel meer aan voor sportschoolhouders, en VideoVersa speelt hierin een grote rol. We zijn nu bezig met het maken van nog meer video’s, die wat dieper in gaan op de lesstof. Zo komen er video’s online voor netwerkgebruikers om hun kickboks lessen in zo goed mogelijke banen te leiden. In deze video’s geeft Andy Souwer verschillende voorbeelden en legt hij verschillende technieken uit. Ook geeft hij tips over hoe sportschoolhouders de verschillende oefeningen moeilijker kunnen maken voor leden die op een wat hoger niveau willen trainen. VideoVersa is verder druk bezig om de ‘online video library’ volledig opgezet te krijgen.

Geef een reactie

VideoVersa Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws door hierboven uw mailadres in te vullen. Hiermee wordt u lid van onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via onze social media.

Recente nieuwsberichten

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!