videoversa videoproductiebedrijf den bosch logo wit 2023

Design voor Multiscope

Naast het fotograferen van personeel en het maken van toffe video’s voor Multiscope, hebben we nu ook een design gemaakt. Multiscope heeft namelijk nogal wat laptops en computers op kantoor, en deze hadden nog geen professionele achtergrond voor op het bureaublad. VideoVersa heeft naar de huisstijl van Multiscope gekeken, geluisterd naar de wensen van de klant en op basis daarvan onderstaande achtergronden gemaakt!

Licht en donker

Het was ons idee om zowel een lichte variant als een donkere variant van de achtergrond te maken. Dit hadden we bedacht om ervoor te zorgen dat er wat meer diversiteit op de vloer te zien was. Sommige mensen kiezen voor de lichte achtergrond, anderen juist voor de donkere. Ook hebben we wat details toegevoegd aan het design (contactgegevens) die ervoor zorgen dat ook buiten het kantoor het bedrijf herkent kan worden.

Later gaan we aan de slag met de banners van Multiscope’s sociale media kanalen. Die zullen er ongeveer hetzelfde uit zien als hierboven. Wilt u ook een design laten maken door VideoVersa? Of wilt u een website, fotoshoot of een video? Veelzijdigheid zit bij ons niet voor niks in de naam; we kunnen u overal wel mee helpen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Geef een reactie

VideoVersa Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws door hierboven uw mailadres in te vullen. Hiermee wordt u lid van onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via onze social media.

Recente nieuwsberichten

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!