videoversa videoproductiebedrijf den bosch logo wit 2023

48 – Documentaire

In opdracht van het Koning Willem I College hebben we filmstudenten van het Koning Willem I College gevolgd in hun avontuur voor een project. Ze kregen namelijk 48 uur om in een kasteel in Domburg een korte film te verzinnen, te produceren en te monteren. Ze werden in groepjes van 5 ingedeeld. Twee hiervan waren derdejaars studenten aan de opleiding, de andere drie waren eerste jaars studenten. Dit betekent dus dat het project voor de derdejaars studenten meerdere uitdaging aanleverde. Ze moesten in een hele korte tijd een film produceren, mensen die eigenlijk nog niet veel verstand hebben van videografie aansturen en zorgen dat de productie op rolletjes bleef lopen.

VideoVersa en Koning Willem I College

We hebben ervoor gekozen om de studenten te volgen en het proces wat hun doormaakte zo min mogelijk te beïnvloeden. Hiernaast hebben we een docent van de opleiding geïnterviewd om wat meer inzichten te geven in waarom de docenten specifiek voor een project zoals deze hebben gekozen. Daarnaast laten we ook de studenten zelf aan het woord, in meerdere interviews die tijdens en na het 48 uurs project zijn opgenomen.

Geef een reactie

VideoVersa Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws door hierboven uw mailadres in te vullen. Hiermee wordt u lid van onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via onze social media.

Recente nieuwsberichten

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!