videoversa videoproductiebedrijf den bosch logo wit 2023

Foto’s seminar Andy Souwer Kickboxing University online

Vanaf vandaag staan de foto’s van Andy Souwers (Kickboxing University) seminar op de website. Wij waren daar eigenlijk voor alleen een video, maar uit de video hebben we ook een paar mooie stille beelden als foto’s kunnen maken. Hierdoor kunnen de mensen die op de foto’s staan ze gebruiken mochten ze dat willen.

andy souwer kickboxing university online

Andy Souwer en VideoVersa

Je kunt de beelden hier bekijken. Ook kun je de beelden downloaden door op een beeld te klikken. Mocht je nog vragen hebben over een bepaald beeld, of wellicht ontbreekt er misschien een beeld van jou, laat het dan vooral even weten. Wij hebben de originele videobestanden nog, dus wellicht dat we iets voor je kunnen betekenen.

Geef een reactie

VideoVersa Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws door hierboven uw mailadres in te vullen. Hiermee wordt u lid van onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via onze social media.

Recente nieuwsberichten

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!