videoversa videoproductiebedrijf den bosch logo wit 2023

Download de Kickboxing University App

De gloednieuwe Kickboxing University App is uit! De app is gemaakt Shareforce, in samenwerking met VideoVersa en Andy Souwer van Kickboxing University. In deze app kun je voor 5 euro per maand een lidmaatschap afsluiten. Hiermee krijg je toegang tot een volledig online videobestand boordevol trainingsvideo’s die je al het fijne werk van kickboksen leert.

kickboxing university andy souwer app

App laten maken?

De app is op iOS en Android te downloaden. We zijn nu al hard bezig om de volgende batch aan video’s te maken en weer online op de app te zetten. De app zal dus continu geüpdatet blijven. Mocht u ook interesse hebben in een app, of video’s voor uw (bestaande) app, neem dan contact op met VideoVersa – Rick van Eijndhoven – rick@videoversa.nl of bel 0732089100.

Geef een reactie

VideoVersa Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws door hierboven uw mailadres in te vullen. Hiermee wordt u lid van onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via onze social media.

Recente nieuwsberichten

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!