videoversa videoproductiebedrijf den bosch logo wit 2023

Fotoshoot nieuw personeel Multiscope

Een paar maanden geleden hebben we een fotoshoot op locatie gedaan voor onze vaste klant Multiscope. We zijn toen op kantoor langs geweest bij Multiscope zelf, en hebben daar in twee verschillende settings foto’s gemaakt. Eentje met als achtergrond het gehele kantoor, en een setting met een witte achtergrond. Deze twee settings werden belicht en geoptimaliseerd om het Multiscope personeel zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Veel veranderd

In de paar maanden tijd sinds onze laatste fotoshoot is er veel veranderd bij Multiscope. Het kantoor heeft een hele verbouwing ondergaan, waardoor de setting waarop we nu fotografeerde heel anders was dan de setting van de vorige set foto’s. Hier moesten we natuurlijk zo op inspelen dat het oude naast het nieuwe nog actueel leek. Het meeste personeel van Multiscope is namelijk gewoon nog werkzaam daar, en de klant wilde niet iedereen opnieuw gefotografeerd hebben. Logisch ook, want dat kost natuurlijk extra tijd en geld. Het nieuwe personeel dat we deze week moesten fotograferen moest dus zo gaan staan dat het net lijkt alsof het nieuwe personeel op dezelfde dag de fotoshoot heeft gehad als het huidige personeel. Hier hadden we een aantal creatieve ideeën voor en we zijn er mee aan de slag gegaan.Snel leveren een pre

In dit geval werd van ons gevraagd om erg snel te leveren. De klant wilde de foto’s namelijk al de volgende dag online hebben staan op de website, om zo het nieuws van het nieuwe personeel natuurlijk zo snel mogelijk naar buiten te brengen. Dit hebben we waar weten te maken door alvast een voorselectie te doen met klant, deze enkele foto’s dezelfde avond nog te bewerken en op te leveren aan klant. Later zouden we dan de foto’s doen die de klant niet gelijk nodig had. Een passende oplossing waar beide klant en wij blij van werden.

Benieuwd naar het eindresultaat?

Hierboven kunt u de twee nieuwe foto’s al bewonderen. Mocht u benieuwd zijn hoe de foto’s naast de ‘oude’ foto’s staan, kijk dan gerust op de ‘Over’ pagina op de Multiscope website. Om direct naar deze pagina te gaan, klikt u hier. Mocht u meer willen weten over dit of over andere projecten, neem dan gerust contact met ons op via 073 208 9100 of mail naar rick@videoversa.nl!

Geef een reactie

VideoVersa Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws door hierboven uw mailadres in te vullen. Hiermee wordt u lid van onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via onze social media.

Recente nieuwsberichten

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!