videoversa videoproductiebedrijf den bosch logo wit 2023

Fotoshoot Multiscope

Recent werden we wederom door onze inmiddels vaste klant Multiscope benaderd om foto’s te maken van hun nieuwe aanwinst in het team. Tegenwoordig verzorgen wij alle foto’s en andere soorten content voor Multiscope, en daar horen dit soort fotoshoots op locatie natuurlijk ook bij! Hieronder kunt u het resultaat bekijken van onze meest recente fotoshoot met Tom van Multiscope.

Investeren

VideoVersa is het afgelopen half jaar hard aan de slag geweest om te investeren in licht & camera apparatuur. Dit natuurlijk zodat we ieder jaar weer de mooiste foto’s en video’s voor onze klanten kunnen maken. Tegenwoordig hebben we speciale lichten die ervoor zorgen dat een foto of videoshoot zo goed mogelijk uit de verf komt. De nieuwe apparatuur hebben we bij bovenstaande foto’s ook gebruikt.

Geef een reactie

VideoVersa Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws door hierboven uw mailadres in te vullen. Hiermee wordt u lid van onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via onze social media.

Recente nieuwsberichten

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!