videoversa videoproductiebedrijf den bosch logo wit 2023

Update (juni 2021)

We hebben ons een tijdje gefocust op het updaten van onze eigen website. Een nieuw uiterlijk, en een nieuwe nieuwspagina zijn al even in gebruik. Maar hier stopten we niet. We hebben sinds kort ook de mogelijkheid om gebruikers van VideoVersa in te laten loggen. Na het inloggen kunt u reageren op de nieuwsberichten die wij plaatsen. We werken eraan om in de toekomst ook een accountpagina aan te kunnen bieden waarop klanten van VideoVersa hun video’s en facturen terug kunnen vinden.

Inlogscherm

Het maken van een inlogscherm vergde van onze kant een hele hoop extra research. We wilde dit namelijk goed doen, en natuurlijk ook in de desbetreffende huisstijl. Hierom hebben we veel uren gespendeerd aan het leren omgaan met een nieuw stukje software voor in de achtergrond. Deze software is gespecialiseerd voor het maken van inlogschermen. Maar je kunt er nog veel meer mee. Zo kun je rollen toewijzen aan bepaalde gebruikers, een compleet accountprofiel opzetten met als het goed is ook een link naar een ander stukje software (bijvoorbeeld voor het maken van een webwinkel) en je kunt per gebruikersrol instellen welk deel van de website de gebruiker wel of niet te zien krijgt.

De nieuwe inlogpagina

update juni 2021 videoversa

Geef een reactie

VideoVersa Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws door hierboven uw mailadres in te vullen. Hiermee wordt u lid van onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via onze social media.

Recente nieuwsberichten

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!