Eerste update (juni 2021)

Nieuw: het up-to-date houden van (potentiële) klanten van VideoVersa! Dit is de eerste update.
Ik ben momenteel hard bezig met het vernieuwen van de website. De website is pas nieuw, maar ik zal altijd blijven proberen om de website te verbeteren. Dit omdat VideoVersa ook het bouwen van websites aanbiedt, en dit is natuurlijk een goede manier van oefenen en nieuwe dingen ontdekken/leren.

Nieuwe mogelijkheden

  1. Nieuwspagina
    Zoals u ziet heb ik de mogelijkheid gevonden om een nieuwspagina te ontwerpen. Hierdoor kan ik dit nu ook bij het maken van een website aanbieden aan klanten. Je kunt als lezer ook reageren onder nieuwsberichten, al weet ik nog niet zeker of dit zo blijft. Wel weet ik dat het nu dus mogelijk is voor klanten om interactie te vinden met hun gebruikers, mocht dat wenselijk zijn.
  2. Inlogscherm
    Het maken van een inlogscherm vergde van mijn kant een hele hoop extra research. Ik wilde dit namelijk goed doen, en natuurlijk ook in de desbetreffende huisstijl. Hierom heb ik veel uren gespendeerd aan het leren omgaan met een nieuw stukje software voor in de achtergrond. Deze software is gespecialiseerd voor het maken van inlogschermen. Maar je kunt er nog veel meer mee. Zo kun je rollen toewijzen aan bepaalde gebruiikers, een compleet accountprofiel opzetten met als het goed is ook een link naar een ander stukje software (bijvoorbeeld voor het maken van een webwinkel) en je kunt per gebruikersrol instellen welk deel van de website de gebruiker wel of niet te zien krijgt.
  3. De website heeft zelf ook een update ondervonden, hier over in een andere post meer.
update juni 2021 videoversa

Met deze nieuwe tools heb ik dus mijn kennis en vaardigheden in het bouwen van een website flink vergroot. Het plan is nu om op mijn persoonlijke pagina nog een volledige webwinkel te bouwen, puur ook om te oefenen. Verder zullen alle pagina’s van VideoVersa weer op de schop gaan. Meld je dus nu aan om niks te missen van nieuwe nieuwsberichten!

Geef een antwoord

VideoVersa Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws door hierboven uw mailadres in te vullen. Hiermee wordt u lid van onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via onze social media.

Recente nieuwsberichten

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!