videoversa videoproductiebedrijf den bosch logo wit 2023

Trema foodnetwerk Marketing4Results video online

Voor onze klant Marketing4Results waren wij aanwezig bij de bijeenkomst ‘Trema foodnetwerk’. Hier hebben wij de gehele presentatie op beeld gezet. De bijeenkomst was een halve dag, en gedurende de gehele dag hebben we leuke contacten gehad met mensen, terwijl de presentatie goed verzorgd werd door Marketing4Results zelf. Er kwamen een aantal gastsprekers, waaronder Sven Sallaerts, van het inmiddels welbekende Pesca restaurant. De presentatie heeft VideoVersa later nog opgevraagd, om deze over de video van de sprekers heen te leggen. Zo ziet iedereen gelijk waar men op dat moment over spreekt.

Marketing4Results Trema evenement zaal

Locatie en werkwijze presentatie Marketing4Results

De locatie van de presentatie was in een omgebouwde boerderij, die gespecialiseerd was in het houden van presentaties. Zoals u op bovenstaande foto kunt zien was het een redelijk unieke setting. Belangrijk was voor ons dus ook om deze unieke setting naar voren te brengen in de video. Hierom hebben wij besloten om tijdens de pauzes van de presentatie wat sfeerbeelden aan de eindmontage toe te voegen. Dit viel bij zowel klant als kijker goed in de smaak.

Eindproduct Marketing4Results

De eindmontage en hiermee opgeleverde video van de bijeenkomst kunt u hieronder bekijken:

Geef een reactie

VideoVersa Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws door hierboven uw mailadres in te vullen. Hiermee wordt u lid van onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via onze social media.

Recente nieuwsberichten

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!