Klant: Andy souwer

Kickboxing University

Onze samenwerking in nummers - tot nu toe

1
videos geschoten
1
Shoots
1 K+
volgers
1 M+
Mensen bereikt
#1 - Filmen voor app

Videos geschoten voor de Kickboxing University App

Legendarisch wereldkampioen Kickboxing & Martial Arts Andy Souwer is een vaste klant van mij. Ik heb al verschillende opdrachten voor hem gedaan. Onze allereerste opdracht samen was het maken van verschillende uitlegvideos voor Andy’s nieuwe app. De Kickboxing University app werd compleet gebouwd als videoplatform, dus deze videos moesten niet alleen van hoogwaardige kwaliteit zijn, maar ook zo aangepast dat de gemiddelde gebruiker de video gemakkelijk kon bekijken. Deze app wordt nu door meer dan 5000 mensen gebruikt als dé app om jezelf kickboxen aan te leren. Wij zijn hedendaags nog steeds bezig met videoshoots om de app uit te breiden!

How it's done

Voor het schieten hebben we eerst gebrainstormed over welke achtergrond het beste op de video kon komen. Bij Andy’s eigen logo natuurlijk!

Niet alleen een goede camera, maar ook de juiste belichting is bij video erg belangrijk! Ik maakte bij Andy gebruik van drie verschillende lichten om Andy goed uit te lichten.

Samenwerking Andy Souwer Kickboxing University en VideoVersa Prijzen

De shoot was in twee verschillende locaties opgesplitst. Ik noteerde alles wat we schoten, zodat we niks missen. Voor iedere situatie een creatieve oplossing.

#2 - Trailer voor App

Trailer bedacht & gemaakt voor opkomende videos

Andy Souwer appte mij na een videoshoot ineens over een idee dat hij had over het maken van een extra trailervideo, om de Kickboxing University App te promoten. Hij had zelf geen ideeën hoe of wat, maar gelukkig had ik zelf wel een leuk idee. We hadden nog verschillende bloopers liggen waar we nog iets mee wilde doen, dus het leek me leuk om die in de trailer te verwerken! Andy was er super blij mee. Trailer staat op zijn kanalen (Instagram & Facebook). Rechts is de versie van mijn eigen kanaal.

#3 - Seminars filmen

1 & 15 Augustus, seminars op beeld.

Andy geeft naast zijn uitgebreide app ook les in het echt. Hiervoor geeft hij eens in de zoveel tijd een seminar, waar mensen zich voor kunnen aanmelden. Andy wilde de eerste twee opkomende seminars graag gefilmd hebben, en hiervoor werd ik opgebeld. Iedere seminar duurde 5 uur, en hebben we helemaal op beeld gebracht. In de toekomst geeft Andy nog meer seminars, die hij ook op video wilt zetten. Sommige beelden van de videos waren ook geschikt als foto, dus die staan ook op de website en worden door veel kickboxers gebruikt. 

#4 - Teaser animatie

Teaser, what is happening?

Na Andy’s terugkomst uit Singapore, waar hij weer in de ring heeft gestaan en heeft gewonnen, stond hij niet stil. Hij heeft namelijk grootse plannen voor zijn carrière, en hiervoor vroeg hij mij om een korte teaser te maken van ongeveer 10 seconden. We hebben even gebrainstormed samen, en kwamen met een idee. Nog geen halve week later was de teaser al klaar en kon Andy zijn netwerken informeren dat er iets nieuws aan zat te komen! 

#5 - ASKU Network

Promovideo Kickboxing Network

Nadat de hierboven genoemde teaser mensen even aan het denken had gezet, wilde Andy met mij een promovideo schieten om zijn nieuwe project de wereld in te helpen. Deze klus vond ik vooral erg leuk omdat ik Andy toen echt help geholpen om hele lange zinnen per zin op een leuke manier in een video te brengen. Zo hou je de video interessant en actief! De response op de video en daarmee ook Andy zijn nieuwe project was geweldig goed, dus Andy was weer een tevreden klant en dat maakte mij ook weer blij.

andy souwer dutch kickboxing network system
#6 - Network videos

Informatie video's voor nieuwe leden

De promovideo hierboven is niet het enige wat Andy en ik die dag samen hebben geschoten. Hij wilde namelijk voor de sportclubs die zich als nieuw lid aansloten bij zijn Network ook informatie video’s maken, zodat de nieuwkomers wisten wat ze te wachten stond. Deze serie video’s bestaan uit 9 verschillende onderwerpen, ieder met een eigen video. Deze video’s zijn dus niet voor het publiek toegankelijk en daarom kan ik ze hier ook niet weergeven. 

#7 - BIOGRAFIE

Biografie Andy Souwer

Tweevoudig K-1 MAX kickboks wereldkampioen Andy Souwer legt in een emotionele biografie zijn verhaal uit over het topsport kickboksen.

Andy is op 16 jarige leeftijd begonnen met kickboksen, en al snel werd hij vooral in Japan erg bekend. Wat doet dat met een tiener? Hoe ging Andy om met de druk van deze gevaarlijke topsport en vooral: welke impact had het beoefenen van deze topsport op zijn familie en hemzelf persoonlijk?

Op deze vragen en meer geeft Andy uitgebreid antwoord in ons interview

Heb je iets dat gefilmd moet worden?
Let's talk. The coffee is on me!

telefoonnummer

073 208 9100

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!

© VideoVersa - 2021 All rights reserved - KVK: 80522653