Klant: Janka Dekker

Marketing4Results

How it's done

marketing4results video online

Hierboven zie je de setup die ik speciaal had gebouwd en had meegenomen voor de presentatie van Marketing4Results.

Aangezien ik redelijk ver weg van alle sprekers stond, moest er een aparte audio-oplossing geregeld worden. Gelukkig weet ik ook daar wel raad mee. Er stond al een mengpaneel om op aan te sluiten, dus het was zo gepiept en klant was tevreden!

Soms moet ik voor een shoot wat spullen huren. Ik kan namelijk niet alles in huis hebben. Voor deze shoot hadden we een lens nodig die heel ver in kon zoomen. Gelukkig kan ik voor iedere situatie speciale lenzen en dergelijke zo huren. Zo betaalt de klant alleen voor wat hij/zij nodig heeft!

#1 - Evenement filmen

Trema Foodnetwerk evenement gefilmd

Een paar keer per jaar houdt Marketing4Results een evenement/bijeenkomst. Deze bijeenkomst wilde Marketing4Results graag op beeld gezet hebben, en hier hadden ze mij voor ingeschakeld. Er kwamen sprekers die op een podium hun verhaal deelde aan de rest van de mensen. Ik moest een speciale setup verzinnen om ondanks dat ik ver weg van het podium stond, de sprekers toch goed in beeld te brengen. Ook audio moest op een speciale manier ingeregeld worden. Omdat ik de avond voor de presentatie gebeld ben, had ik geen tijd meer om audio te regelen op de manier hoe ik eigenlijk wilde. Vandaar dat de audio ook wat minder klinkt. Toch was klant er tevreden over! Na het filmen ben ik aan het editen gegaan. Na veel contact en een paar verschillende versies is deze video eruit gekomen. Toekomstige evenementen worden ook door mij op beeld gezet.

Deze bedrijven gingen je al voor

Heb je iets dat gefilmd moet worden?
Let's talk. The coffee is on me!

telefoonnummer

073 208 9100

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!

© VideoVersa - 2021 All rights reserved - KVK: 80522653