Klant: Harm van Berkel

Triplex Records

#1 - AFTERMOVIE

Aftermovie ‘Recharged – Frontliner’ nu uit

De aftermovie die VideoVersa in samenwerking met VGH-Solutions, Recharged en Triplex heeft gemaakt is nu uit. Deze aftermovie is gemaakt op een evenement waar vele DJs te gast waren, waaronder de welbekende Frontliner! In totaal waren er zo’n 150 man aanwezig, allemaal op ander halve meter afstand om de coronaregels in acht te nemen.

In totaal draaide er 5 camera’s die alles op beeld moesten zetten. Eén camera op het podium, één camera stond achterin het publiek op het podium gericht, één camera stond vanaf boven in de VIP lounge te filmen, en twee camera’s werden bediend door onze cameramannen. Het was een geweldig evenement, en aan het einde maakte de DJ Frontliner nog zijn entree. De aanwezigen kenden deze DJ allemaal, en we merkten gelijk dat het publiek nog enthousiaster werd. Dit zorgde natuurlijk voor nog spectaculairdere beelden, die we uiteindelijk in een mooie aftermovie verwerkt hebben.

Heb je iets dat gefilmd moet worden?
Let's talk. The coffee is on me!

telefoonnummer

073 208 9100

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!

© VideoVersa - 2021 All rights reserved - KVK: 80522653