Klant: John kivit

Multiscope

How it's done

Fotoshoot multiscope en shareforce

De fotoshoot was op locatie bij het kantoor van Multiscope zelf. Ik had wat speciale lampen meegenomen en iedereen stond strak in pak klaar voor de foto’s!

Na meer dan 500 foto’s geschoten te hebben met het kantoor als achtergrond, wilde Multiscope ook foto’s op een witte achtergrond! Ook dat werd goed voor ze geregeld!

Ook al moest men vergaderen, the show must go on! We hebben heel de werkdag foto’s geschoten, en onderstaande plaatjes zijn daar uitgekomen.

#1 - Profielfoto's

Profielfoto's van het Multiscope team geschoten

Ondernemer en directeur van Multiscope John Kivit had voor op zijn bedrijfswebsite foto’s nodig van zijn team. Hij wilde in de foto’s graag de achtergrond van zijn eigen kantoor hebben. Prima, want ik kom ook op locatie langs voor fotoshoots! Een halve dag foto’s schieten en wat editen later, en de foto’s staan online op de Multiscope website. Benieuwd naar hoe het er op Mulitscope’s website uit ziet? Klik hieronder!

#2 - Kantoorfoto's

Foto's van kantoor voor Google Maps geschoten

Niet alleen het team, maar ook het kantoor van Multiscope zelf kon wel een fotoshoot gebruiken. John Kivit wilde voor Multiscope’s Google Maps bedrijfspagina nog wat foto’s hebben, zodat potentiële nieuwe klanten beter konden zien hoe het kantoor eruit ziet en wat voor gezellig bedrijf Multiscope is. Ik wilde voor de foto’s van het pand  zorgen dat de zon precies op het kantoor viel. Dit vergt geduld, maar uiteindelijk waren de foto’s goed gelukt en was John er blij mee!

#3 - Nieuw Personeel

Profielfoto's van de nieuwe werknemers

Een goed lopend bedrijf blijft natuurlijk altijd wel groeien. Dit is bij Multiscope ook het geval. Een tijdje nadat wij de eerste teamleden van Multiscope hadden gefotografeerd werden we weer benaderd om nieuwe foto’s van de nieuwe aanwinsten te maken. 

#4 - Nieuw Personeel

Weer een nieuwe werknemer!

En dat betekent dat er weer nieuwe foto’s nodig waren! Dus werd VideoVersa wederom benaderd door Multiscope om een fotoshoot op locatie te doen. Inmiddels mogen we Multiscope een vaste klant van ons noemen!

#5 - Achtergrond

Design voor op het bureaublad van werklaptops

Naast het fotograferen van personeel en het maken van toffe video’s voor Multiscope, hebben we nu ook een design gemaakt. Multiscope heeft namelijk nogal wat laptops en computers op kantoor, en deze hadden nog geen professionele achtergrond voor op het bureaublad. VideoVersa heeft naar de huisstijl van Multiscope gekeken, geluisterd naar de wensen van de klant en op basis daarvan deze achtergronden gemaakt!

multiscope achtergrond bureaublad

Heb je iets dat gefilmd moet worden?
Let's talk. The coffee is on me!

telefoonnummer

073 208 9100

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!

© VideoVersa - 2021 All rights reserved - KVK: 80522653