videoversa videoproductiebedrijf den bosch logo wit 2023

About

Kom meer te weten over VideoVersa! We stellen ons natuurlijk graag even voor.
Wilt u liever een één op één gesprek om kennis te maken? Dat vinden we alleen maar leuk!
We komen graag langs op locatie, of we heten u welkom op ons kantoor.

Videograaf met een hart voor de klant

Een specialist in foto- & videoproductie

Vanaf kleins af aan ben ik al met foto’s en video’s maken bezig. Hier verdiende ik als kind al redelijk wat geld mee, en nu heb ik mijn interesse/hobby uitgebouwd in een bedrijf waar veel passie in zit. Ik heb een opleiding gevolgd in foto- & videoproductie (AV-specialist) en al het nieuwe in de markt wat ik nog niet ken, leer ik mijzelf aan. Zo had ik voorheen nog nooit een eigen website gebouwd en wist ik nog niks van SEO optimalisatie af. Nu heb ik een hele eigen website die ik zelf heb gebouwd, en heb ik mijzelf hierover van alles aangeleerd. Ik vind het geweldig om mezelf zo in het diepe te gooien en nieuwe dingen. te leren. En dit alles doe ik natuurlijk om uiteindelijk zo breed mogelijke kennis te hebben om een klant zo goed mogelijk te helpen in zijn/haar wensen. VideoVersa is het bedrijf van mij, waarin we vaak met freelancers werken op grote(re) klussen. Kleine(re) klussen waarbij één persoon genoeg is worden altijd door mij via VideoVersa uitgevoerd.

Punctueel, slim, creatief.

Een perfectionist met een geweldig oog voor detail.

Een vriendelijke, spontane jongeman die er alles aan doet om het eindproduct zo te krijgen dat de klant tevreden is. 'Ik heb liever paar klanten minder, maar dat ik weet dat de klanten die ik heb super tevreden zijn, dan dat ik een bomvol rooster heb met werk dat ik maar half af kan maken.'

Meer dan een foto- & videograaf

Een geheel content marketing bureau.

Wij houden ons voornamelijk bezig marketing producties voor foto en video. Voorbeelden hiervan zijn: een fotoshoot van het team van een bepaald bedrijf, het bouwen van een website en deze optimaliseren om zo hoog mogelijk in Google te komen, of bijvoorbeeld een promovideo voor op de social media kanalen van een bedrijf. Hierin geven we ook advies voor bijvoorbeeld SEO optimalisatie en social media marketing. Kortom: VideoVersa is niet alleen een foto- & videobedrijf, maar in zijn geheel een echt content marketing bureau!

Benieuwd naar ons portfolio?

Wij vinden het belangrijk om zo open mogelijk naar (potentiële) klanten toe te zijn. Hierom streven wij ernaar om ons gedetailleerde portfolio zo goed mogelijk bij te houden. In het portfolio vind je onder elk logo van een bedrijf ieders verhaal. Van een idee van de klant tot eindproduct dat geproduceerd is door ons, je kunt alles erover lezen. Hierdoor kunnen nieuwe klanten sneller en beter zien of wij een geschikte match zijn. Klik hieronder om naar de pagina te gaan die hierover gaat.

Heb je iets dat gefilmd moet worden?
Let's talk. The coffee is on me!

telefoonnummer
073 208 9100

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!

© VideoVersa - 2021 All rights reserved - KVK: 80522653