about - videoversa

De persoon achter videoversa.

Punctueel, slim, creatief.

Een perfectionist met een geweldig oog voor detail.

Een vriendelijk, spontane jongeman die er alles aan doet om het eindproduct zo te krijgen dat de klant tevreden is. 
‘Ik heb liever paar klanten minder, maar dat ik weet dat de klanten die ik heb super tevreden zijn, dan dat ik een bomvol rooster heb met werk dat ik maar half af kan maken.’ 

0
%

Maak kennis met mij.

Mijn naam is Rick van Eijndhoven, ik ben 21 jaar en mijn bedrijf en woonplaats is gelegen in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben een jonge kerel met een frisse blik, oog voor detail, een creatief brein en al sinds kleins af aan met video bezig. Toen ik 10 was zat ik al achter mijn laptop videos te maken en te bedenken met mijn webcam. Deze hobby is toen uiteindelijk uitgegroeid tot een livestream waarmee ik geld verdiende. Dit kwam toen al doordat men vond dat ik een hele hoge productiestandaard aan hield. En dit al op jonge leeftijd. Na dit op 17 jarige leeftijd al behaald te hebben wilde ik mij meer verdiepen in niet-live videomateriaal. Hierom ben ik begonnen met mijn studie als filmmaker. Ik werk super hard, en ben creatief. Ik ga geen uitdaging uit de weg, zoals deze site ook weergeeft.

About VideoVersa and Rick van Eijndhoven

Videograaf met hart voor de klant

Rick van Eijndhoven Videograaf den bosch videoversa

Specialist in foto- en videoproductie en alles daartussenin. Jarenlange ervaring op het gebied van podcasts,  livestreaming & video. Ik sta voor u klaar voor allerlei soorten projecten van groot tot klein!

Perfectionist. Punctueel. Creatief. Zo beschrijft men mij vaak. Ik zorg ervoor dat alles tip-top in orde is en ik check alles veel keren voordat het eindproduct bij de klant komt. Zo is uw product altijd in orde!

Rick van Eijndhoven videograaf den bosch videoversa

VideoVersa – Waar een idee werkelijkheid wordt!

Benieuwd naar wat ik al heb gedaan?

Bekijk dan mijn portfolio . Of neem contact met me op.

Heb je iets dat gefilmd moet worden?
Let's talk. The coffee is on me!

telefoonnummer
073 208 9100

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!