Klant: John kivit

Shareforce

How it's done

Fotoshoot multiscope en shareforce

De fotoshoot was op locatie bij het kantoor van Shareforce zelf. Ik had wat speciale lampen meegenomen en iedereen stond strak in pak klaar voor de foto’s!

Na meer dan 500 foto’s geschoten te hebben met het kantoor als achtergrond, wilde Shareforce ook foto’s op een witte achtergrond! Ook dat werd goed voor ze geregeld!

Ook al moest men vergaderen, the show must go on! We hebben heel de werkdag foto’s geschoten, en onderstaande plaatjes zijn daar uitgekomen.

#1 - Filmen voor app

Videos geschoten voor de Kickboxing University App

In samenwerking met Shareforce hebben we een app gelanceerd. Shareforce maakte als software– en appontwikkelaar de app, en heeft VideoVersa ingehuurd om de app te voorzien van videos. Dit hebben we samen met Andy Souwer gedaan, die later bij ons ook vaste klant werd. Ik heb dus ervaring in het schieten van sportvideos, en deze te lanceren op een platform (of app)!

#1 - Profielfoto's

Profielfoto's van het Shareforce team geschoten

Ondernemer en directeur van Shareforce John Kivit had voor op zijn bedrijfswebsite foto’s nodig van zijn team. Hij wilde in deze reeks foto’s het team graag voor een witte achtergrond hebben. Prima, zulke soort foto’s doe ik ook op locatie! Een halve dag foto’s schieten en wat editen later, en de foto’s staan online op de Shareforce website.

Deze bedrijven gingen je al voor

Heb je iets dat gefilmd moet worden?
Let's talk. The coffee is on me!

telefoonnummer

073 208 9100

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!

© VideoVersa - 2021 All rights reserved - KVK: 80522653