videoversa videoproductiebedrijf den bosch logo wit 2023

ZUCKERKRANK – Film

Ons werd vanuit het Koning Willem I College gevraagd of we een opdracht wilde doen met de tweedejaars studenten aan de theater opleiding van het Koning Willem I College. De opdracht was als volgt: we kregen een script, en hier moesten we ons exact aan houden. We mochten dus geen woord veranderen. Wel waren we compleet vrij om onze eigen thema en ingevingen aan het script te geven. We hebben er toen samen met de theaterstudenten voor gekozen om een ‘grappige’ The Office remake te maken. We hadden in totaal twee dagen om de film te schieten en daarna nog een week om te monteren. Het resultaat kun je hier hieronder bekijken.

Zuckerkrank is in de prijzen gevallen

Onze film is na de premiere verkozen tot beste film van de opleiding in de categorie ‘scriptverfilming’. Verder is de film bij de Alumni filmmakers van het Koning Willem I College nu ook tentoongesteld.

Bent u ook op zoek naar een professionele videoproductie? Neem dan contact met ons op!

Geef een reactie

VideoVersa Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws door hierboven uw mailadres in te vullen. Hiermee wordt u lid van onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via onze social media.

Recente nieuwsberichten

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!