videoversa videoproductiebedrijf den bosch logo wit 2023

Seminar Kickboxing University van start

Vandaag geeft Andy Souwer het tweede gedeelte van zijn seminar, en VideoVersa is erbij om de seminar op beeld te zetten. Deze seminar is bedoeld voor sportschoolhouders, die wat extra kickbox-oefeningen van de wereldkampioen willen leren. Dit zodat de sportschoolhouders de nieuw geleerde methodes zelf door kunnen leren aan klanten. Deze seminars zal Andy Souwer komende jaren nog vaker geven, dus mocht u interesse hebben dan kunt u met ons contact opnemen.

Wij gebruiken vaak een grote set aan apparatuur voor onze klanten, om alles zo optimaal mogelijk in beeld te brengen. Echter is het voor een seminar zoals deze juist belangrijk om mobiel (en vooral onzichtbaar) te zijn. Hier hebben wij ook ervaring in. Zelfs met alleen een camera in de hand en wat afspraken vooraf lopen wij moeiteloos door de groep heen om alles zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Het resultaat volgt snel.

Geef een reactie

VideoVersa Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws door hierboven uw mailadres in te vullen. Hiermee wordt u lid van onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via onze social media.

Recente nieuwsberichten

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!