videoversa videoproductiebedrijf den bosch logo wit 2023

Teaser Kickboxing University Network

Onze vaste klant Andy Souwer heeft weer iets nieuws. Deze keer komt hij met een ‘Kickboxing University Network Program’. Dat is een programma waarbij kickbox sportscholen zich aan kunnen melden om meer te leren over de technieken achter kickboxen. Ook krijgen ze zo een gedetailleerd programma van Andy Souwer, en mogen ze zijn naam gebruiken binnen de sportschool om het kickboxen te promoten. Dit alles was op het moment dat onderstaande video gemaakt werd door ons nog niet bekend. Andy Souwer wilde graag een teaser animatie hebben om zo iedereen alvast nieuwsgierig te krijgen over wat komen gaat. Dit hebben we natuurlijk netjes voor hem geregeld.

Teaser animatie werkt

Het maken en uitbrengen van bovenstaande teaser gaf het gewenste effect: kijkers reageerden verbaast wat het zou kunnen betekenen en enkele reageerden in de chatbox van het mediaplatform waarop de teaser te zien was met bedenkingen wat het volgens hun zou kunnen betekenen. Enkele dagen later hebben we met Andy Souwer en zijn Kickboxing University het Network Program gelanceerd. Hierover in een latere post meer.

Geef een reactie

VideoVersa Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws door hierboven uw mailadres in te vullen. Hiermee wordt u lid van onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via onze social media.

Recente nieuwsberichten

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!