videoversa videoproductiebedrijf den bosch logo wit 2023

Nieuwe profielfoto’s Multiscope & Shareforce

Eergisteren heeft VideoVersa nieuwe professionele profielfoto’s gemaakt van het gehele Multiscope en Shareforce personeel. De klant wilde graag dat op de achtergrond van de profielfoto’s het eigen kantoor te zien was. Dit was voor ons natuurlijk geen probleem, normaliter schieten we profielfoto’s op een witte achtergrond in onze eigen studio, maar we komen ook graag langs bij klanten.

Fotoshoot multiscope en shareforce

De eindproductie (Multiscope & Shareforce)

Na het schieten van ongeveer 1200 foto’s zijn we in de eindbewerking gegaan. Dit heeft ons op kantoor maar een paar dagen gekost, en sindsdien staan de eindresultaten online op zowel onze, als op de websites van Multiscope en Shareforce. Om de foto’s op onze website te bekijken, klikt u hier voor de Multiscope foto’s, en hier voor de Shareforce foto’s. Ziet u de foto’s liever op de websites van de klant zelf? Klik dan hier voor de website van Multiscope, en hier voor de website van Shareforce.

Geef een reactie

VideoVersa Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws door hierboven uw mailadres in te vullen. Hiermee wordt u lid van onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via onze social media.

Recente nieuwsberichten

Specialist in de productie van verschillende soorten foto, video en website toepassingen. Wij produceren over heel Nederland, maar vooral in ‘s-Hertogenbosch & omstreken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Diensten

Get in touch

Neem contact met ons op & vraag
vrijblijvend een offerte aan!